sanctor :: и вчера и сегодня не почувствовал каких-либо проблем на липучке.
я сегодня проехал по паре улиц, на одной льда нет совсем, укатанный снежок и обе колеи - асфальт, а другая полностью лёд и я б не надеялся особо на липучку при старте со светофора, колёса весело крутятся на месте ))
Вчора в 23.20 їздив, нарешті і я. Завтра ще поїду на офіційний сервіс скинути помилку блока управління подушками безпеки - лампочка світиться. Все решта працює, без зауважень. Складання "лего" зайняло 2,5 робочих дні ( два майстри і я "на підхваті". Також з винуватцем сьогодні порахували витрати. Вийшло 5100 у мене і 24080 у нього. Страхова нарахувала більше :)
Тот, кто воюет сам с собой - обречен на поражение.
Забув, куди встромив папірця з кодом магнітоли - допоміг ось цей сайт. Також на Кенго-форумі вичитав, що коли "мізки""забувають" параметри форсунок - то треба дати машині пропрацювати 40 хв. на холостих, не чіпаючи органи упраління і станеться самоналаштування. У мене машинка вчора гарно працювала на холостих, але при дачі навантаження - починала страшно чадити і "не їхала". Як не дивно, але таки 40 хв. - спасли ситуацію. Якраз на сороковій хвилині двигун "кашлянув" (я стояв поряд і на годинник не дивився, почувши зміну в роботі - глянув на годинник і зрозумів, що якраз і пройшло 40хв.). Тут-же спробував у русі - машина перестала "давитися", чорний дим з вихлопної щез.
Тот, кто воюет сам с собой - обречен на поражение.
сегодня ездил в киеве и области (сорри за не большие буквы - печатаю одной рукой). гудйир спереди, фулда сзади, без шипов. боковой юз на ледяных буграх в малопопулярном повороте, и при резких маневрах в снего-грязевой каше. буксовал на обледенелой горке на переезде. при торможении приходится включать коленку-абс. в след раз возьму шипы, ибо мне моих шин недостаточно, хочется большего. хотя и щяс умеренно, но 1) надо контролить скорость, и 2) быть более внимательным в маневрах. зыЖ крутанул на пробу "полицейский разворот" на укатанном снегу - больше не буду, но познавательно. вообще, рекомендую при свободной дороге резко тормознуть, чтобы проверить, как машина слушается, как тормозит, как подхватить управление. тока осторожно, а то меня чуть в забор не развернуло, из-за неопытности - не успел ручник снять и вывести из заноса.